Најновије

РУСКИ СЕНАТОР ИЗНЕО ЈЕЗИВ ДОКАЗ: Амери се све време интензивно спремају за рат против Русије, сукоб само што није почео! (ВИДЕО)

Заменик председника Одбора за одбрану и безбедност Савета Руске Федрације, Франц Клинцевич, коментарисао је најновије информације о повећању Пентагонових војних трошкова, закључивши да оно значи рат. Према издању "Дифенс Ван", 2017. године је Пентагон потрошио 19 милијарди долара на обавештајне податке, док је ове године издвојио 22 милијарде долара.

Рат (Фото: Pixabay)

Према речима руског сенатора, све то указује на то да се САД припремају за активна непријатељства, укључујући и против Русије. Заменик председника Одбора за одбрану и безбедност Савета Руске Федрације, Франц Клинцевич, коментарисао је најновије информације о повећању Пентагонових војних трошкова, закључивши да оно значи рат. Према издању “Дифенс Ван” , 2017. године је Пентагон потрошио 19 милијарди долара на обавештајне податке, док је ове године издвојио 22 милијарде долара. Према речима руског сенатора, све то указује на то да се САД припремају за активна непријатељства, укључујући и против Русије.

Свеукупно, САД су потрошиле више од 59 милијарди долара на војне операције изван своје територије. То превазилази укупни руски војни буџет, који је, према речима руског министра одбране Сергеја Шојгу, за 2018. годину био 46 милијарди долара.

- Пентагон је ушао у активну фазу: јавно мишљење је припремљено и Американци се спремају да уђу у рат. Једина ствар која нам омогућава да мирно реагујемо на ове поруке јесте поверење које имамо да се Русија може заштитити. Ми смо апсолутно спремни да бранимо нашу земљу – закључио је он.

Русија је главна мета америчких империјалиста јер се поново изградила и просперирала под вођством председника Владмира Путина који је помогао обнови земље да постане глобална сила након распада Совјетског Савеза 1991. године, изјавио је руски сенатор.

Још један невиђени скандал у Хрватској. Објављена књига према којој су Срби у НДХ починили геноцид над Хрватима! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Хрватске НАТО трупе током војних вежби у Пољској

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА