Најновије

Хрватица усред Горњег Милановца подигла сплитске таблице, ево коју поруку је послала Србима! (ФОТО/ВИДЕО)

Ова невероватна прича постала је вирална и ширила се и ван граница Србије. Све је почело у Горњем Милановцу, где је загребачки женски рок бенд "Жен", после Новог Сада и Београда, стигао у склопу своје европске турнеје. Фејсбук, лопови, хрватске таблице, загребачки женски рок бенд "Жен", Горњи Милановац и полиција у уторак су се на кратко спојили у замршени чвор, који се потом сплетом невероватних околоности развезао на најбољи могући начин.

Горњи Милановац (Фото: Јутјуб)

А за све су "криве" девојке из Загреба, које праше прогресивни рок. Ова невероватна прича постала је вирална и ширила се и ван граница Србије. Све је почело у Горњем Милановцу, где је загребачки женски рок бенд "Жен", после Новог Сада и Београда, стигао у склопу своје европске турнеје.

- И, како то обично бива, свирка је била супер, атмосфера, такође. Неко је, међутим, успео све да поквари јер је, док је свирка трајала, успео да скине хрватске таблице са возила којем је бенд путовао и превозио опрему - прича нам један од фанова овог бенда а који је свему овоме и присуствовао. Према његовим речима, све се потом муњевито дешавало.

- Чланови бенда нису могли никуда без таблица. Одмах су се обратили младима и полицији у Горњем Милановцу. Млади су се латили тастаура и Фејсбука и почели бесомучно да захтевају да се таблице врате, описијућi да у том граду не живе "сељачине" и апелујући на културу и свест суграђана да помогну да се проблем реши - наводи извор близак догађају.

Како он додаје, таман када су сви помислили да од враћања таблица нема ништа и како им је угрожен наставак путовања по Европи, из полиције у Горњем Милановцу стигле су лепе вести.

- Таблице су се у уторак волшебно појавиле у полицијској станици, а гошће из Хрватске су своју захвалност показале постом на Фејсбуку и кренуле даље на пут - завршава он.

- Захваљујемо се полицији Горњи Милановац (СРБ) на професионалности и брзини обављеног посла - написао је на свом Фејсбук профилу Кристијан Смок из екипе која прати бенд на турнеји, а који је и поделио фотографију насмејане чланице овог музичког састава са подигнутим хрватским таблицама.

Матичари откривају шокантне разлоге отказивања венчања. Погледајте ОВДЕ о чему се ради.

Извор: Блиц, Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Загребачки женски бенд “Жен”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА