Најновије

ЛОЦИРАН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПРЕТИО ДОДИКУ: Очекује се његово хапшење, у питању је тероризам! Ево где се налази

Случај претње председвајућем председништва БиХ Милораду Додику и његовим сарадницима Тужилаштво БиХ ће највероватније окарактерисати као терористички акт, пишу данас бањалучке "Независне новине".

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Саговорник "Независних новина" је навео да је предмет већ предат Тужилаштву БиХ.

- Они су, дакле, на потезу. Идентитет тог мушкарца је познат и ускоро би требало да буде лоциран и ухапшен. Налази се у Немачкој - појашњава неименовани извор. Мушкарац који стоји иза тог чина, идентификован је, како се наводи, захваљујући сарадњи полицијских агенција из БиХ и њихових колега из Немачке.

- Реч је о мушкарцу пореклом из БиХ, а који већ дуже време живи у Немачкој. Откривен је веома брзо након претње захваљујући броју телефона са којег је звао, а ако га не ухапси немачка полиција, та судбина га чека када се врати у БиХ - појаснио је извор "Независних".

Како је додао, оперативни подаци који су до сада прикупљени показују да осумњичени не припада ниједној екстремистичкој групи. Претећи позив упућен је 26. новембра са немачког броја, а мушкарац са друге стране представио се као Ибро. Он је, како се наводи, позвао Додиков кабинет, вређао њега и његове сараднике и претио им смрћу, говорећи да ће их "све запалити", због постављања заставе Републике Српске у Додиковом кабинету у Председништву БиХ.

Посланици у Народној скупштини расправљају о доношењу новог Устава. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Претње смрћу Милораду Додику због истицања заставе Републике Српске у Председништву БиХ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА