Најновије

СИН СУДИЈЕ КОЈЕГ ЈЕ ЗАКЛАО НАСЕР ОРИЋ У НЕВЕРИЦИ: Сви знају шта је урадио, њега су ослободили, а мог оца поново убили! (ВИДЕО)

Син убијеног судије Слободана Илића, Владимир, с неверицом је дочекао вест да је Насер Орић ослобођен пред Судом БиХ за убиство његовог оца.

Владимир Илић (Фото: Јутјуб)

Он каже да, нажалост, ништа друго није ни очекивао.

- Мој отац је поново убијен! Сви знају да је Насер Орић убица, а ево, ослобођен је. Немам више шта да вам говорим - са горчином у гласу казао је Владимир.

Орић и Мухић оптужени су да су у местима Залазје, Лолићи и Куњерац убили тројицу заробљених Срба - Слободана Илића, Милутина Милошевића и Митра Савића. Један од сведока тврдио је да је Орић лично ножем ископао очи и заклао судију Илића.

Тужилаштво је пре завршних речи доставило прецизирану оптужницу, у којој се главна измена односи на начин убиства у Залазју, те се наводи да је Орић, осим ножем и ударцима, и пуцао на ратног заробљеника. Насер се пред напад на српско село Залазје обратио борцима јединице "Кондор", коју је предводио, да са заробљеницима раде шта хоће, а да у селу не оставе живу ни кокошку ни свињу, после чега је село Залазје очишћено од Срба.

Погледајте ОВДЕ шта адвокат Горан Петронијевић мисли о свему што се догађало у Сребреници.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нема правде за убијене и мучене Србе! Зликовац и касапин Насер Орић поново је на слободи!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА