Најновије

АЛЕКСАНДРА КАО МЕЧКА БОЖАНА И КРАВА! Отац је жешће испрозивао, а онда наставио и Давид! (ВИДЕО)

Након што су се вратили из куповине која је била током овог поподнева у ријалити програму "Задруга 2", Александра Суботић и Давид Драгојевић одлучили су да оду до гардеробера, где су се опет посвађали.

Александра Суботић (Фото: Јутјуб)

Тамо су сакрили храну коју су пазарили, а ово им иначе није први пут да крију намирнице од других цимера. Чак је прошле недеље Александра Суботић узела једну од канти у којима је био крем као награда за укућане који су учествовали у задатку, иако она није извршавала тај задатак.

Док су крили храну у гардероберу, Александра и Давид су успели да се посвађају. Њему је највише засметало понашање ове задругарке, а том приликом своју девојку назвао је и кравом.

- Опет си постала немогућа. Опет! Каква си била ових пет дана. Ти си као крава која да сто литара млека и шутне - рекао је Давид Александри том приликом.

Подсетимо, Александру и Давида често укућани прозивају јер немају редовне интимне односе, а многи сматрају да је узрок томе Александрин физички изглед. Такође, њен отац Карађорђе је пре неколико недеља своју ћерку назвао "мечком Божаном".

Погледајте ОВДЕ вреле облине Александре Суботић док излази из туш кабине.

Извор: ТВ Пинк, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Задругари гледају серију “Забрањена љубав”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА