Најновије

ОВАЈ ЛИК ИМА ЧЕЛИЧНА МУ*А! Милијадер Кирил Шамалов се развео од Путинове ћерке! (ВИДЕО)

Ћерка председника Русије Владимира Путина развела се од мужа, "најмлађег руског милијардера", преносе светски медији. Док још увек није издато никакво саопштење, тајкун Кирил Шамалов (36) наводно се оженио својом љубавницом Заном Волковом, након што се развео од Путинове ћерке, Катерине Тихонове.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Шамалов, који је погођен западним санкцијама због тога што је био зет лидера Русије, одбио је да коментарише свој нови живот, пише Дејли мејл. Међутим, извори из Москве тврде да се он развео од Катерине Тихонове (32) након што је пет година био у браку са женом из најмоћније руске породице. За сада није познато зашто је његов брак са Катерином пропао, која се широм Русије сматра Путиновом млађом ћерком, иако то никада званично није потврђено. Катерина Тихонова постала је позната по својим спектакуларним наступима на плесним такмичењима.

Велика мрежа тајни обавија Путинове две ћерке, које је добио у браку са бившом женом Људмилом. Иако је она позната широм земље, Тихонова, њени представници ни Кремљ никада нису потврдили писања медија, док је Кремљ истакао како не коментарише приватни живот председника или његових блиских рођака. Она и Кирил Шамалов венчали су се на раскошној церемонији на скијалишту у близини Санкт Петербурга, одакле су их на традиционалним санкама одвезла три бела коња. Сви гости су се заклели на ћутање и нису објављена никаква саопштења.

Зана Волкова, која је раније живела у Лондону, у фебруару 2017. снимљена је како плеше са мистериозним мушкарцем. Мислило се да је тај мушкарац заправо Шамалов. За сада није познато ни да ли ће Шамалов бити ослобођен санкција, с обзиром да више није Путинов зет. Ова вест брзо се проширила друштвеним мрежама, а корисници су коментарисали како се надају да је "његов таст разуман човек".

- Шамалов вероватно има челична м**а - гласи један од шаљивих коментара.

Погледајте ОВДЕ какве супер бродове ускоро добија руска морнарица.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вест је уздрмала целу Русију

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА