Најновије

ЗАДРУГУ ПОТРЕСЛА ЈОШ ЈЕДНА ТУЧА: Зерина скочила на Александру која јој се опет подсмевала што је силована!? (ВИДЕО)

Водитељ Милан Милошевић ушао је у Белу кућу како би се постарао да ''Избор потрчка'' прође што мирније, али и да би касније са њима обавио "Претрес недеље".

Опет туча, са Александром Суботић у главној улоги (Фото: Јутјуб)

Милана је занимало да ли Зерини Хећо прија друштво бившег дечка Банета Чолака који је константно поред ње иако више нису у вези. Водитељ је рекао да је Бане некада уцењивао да ће рећи људима оно што је ипак рекла Александра Суботић.

- Не прија ми ничије друштво. Ту су Луна и Јелена. Бане јесте некада мене као пецкао да ће да каже то, али ипак није јер неће да испадам жртва. Он је мени ближи од Александре, али немам снаге сада да решавам те проблеме. Колико год да ме све то погађа, немам разлога да објашњавам више. Превише је ово за мене. То су ствари које сам ја требала да кажем, сад ко ће коментарисати, нека коментарише - рекла је Зерина па је Александра прекинула:

- Она је мени претила да ће да ми почупа косу ако причам и даље о томе. Ма ајде, манипулишеш овде народом. Дечко ког је оптужила за силовање јој је слао поклоне после тога. Хвалила се како хоће на путовања са њим - викала је Александра.

Љуба је у једном тренутку устала како би спречила даљу расправу Зерине и Александре.

- Хоћу да се умешам, да би се ти смирила. Немој да ме вређаш, покушавам да ти помогнем. Немој, ало спусти се са стола. То ниси код мене научила - рекла је Љуба након што је Александра скочила на сто.

- И мене су момци тукли, и сада неко да ми прича да се ја исмевам када неко неког силује. Немојте да ми смештате приче овде - рекла је Александра.

Док су били на црном столу, Александра Суботић и Лепи Мића, Зерина Хећо је устала и скочила на Александру. Том приликом је Александра реаговала тако што ју је одгурнула од себе. Обезбеђење је одмах реаговало и једва спречило даљи развој конфликта и физичког обрачуна.

Касније су Александра и Давид прескакали ограду из дела где су штале, али су се после, претпоставља се разговора са продукцијом, опет вратили у задругу.

Прочитајте ОВДЕ све о новом сексу Александре Суботић, погледајте видео.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА