Најновије

ДВЕРИ: Тражимо ванредну седницу Народне скупштине о КиМ

Српски покрет Двери захтева ванредну седницу НС РС на тему Косова и Метохије, јер очито све оно што се тамо дешава не може да се реши под посредством ЕУ.

Двери (Фото: Двери)

- Крајње је лицемерно да ЕУ не реагује и допушта овакво понашање Приштине. Потпуно је неприхватљиво формирање било какве војске Косова, као и даље малтретирање грађана подизањем царинских такси и доношењем других мера сепаратистичких власти у Приштини које угрожавају нормалан живот на Косову и Метохији. Пружамо пуну солидарност и подршку српском народу на Косову и Метохији и одбацујемо све тајне преговоре и игре које иза сцене воде Александар Вучић и Хашим Тачи, истакнуто је у саопштењу које су нам послали.

- Двери инсистирају на пуном поштовању Устава Србије и Резолуције 12 44 СБ УН и противимо се било каквом договору који би водио ка чланству Косова у УН. О свему може да се преговара, а пре свега о нормализацији живота на КиМ, али не и о територијалном интегритету  и суверенитету Србије. Просто је невероватно да стање  на КиМ још увек није тема ванредног заседања НС РС, закључак је саопштења.

Прочитајте ОВДЕ како су Вучић и Дачић реаговали на увредљиву Трампову понуду.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Обрадовић: Свануло је изнад Скупштине.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА