Најновије

СМРДИ МУ ИЗ УСТА КАО ДА СЕ НАЈЕО КИСЕЛИХ МАЧИЋА! Мики не престаје да олајава Чолака (ВИДЕО)

Мики Ђуричић свратио је до Дрвета Мудрости да мало попричају. У Рајском врту истакао је колико се разочарао када је у питању његов "неуспешни син" Бане Чолак. Откако га је оставила Зерина, Мики тврди да га "ради сујета", јер како наводи, да је он њу оставио први - све би било много другачије.

Мики Ђуричић (Фото: Јутјуб)

"Та веза је била накарадна од почетка... Он да је њу оставио први не би било ничега. А и... он има проблем са желуцем, смрди му из уста, ружно је да о томе причам, али стварно је страшно. Не знам како је била са њим. Као да је јео киселих мачића! Рекао сам му да ниједна жена неће бедника поред себе, она девојка више не може", распричао се Мики, који на неки начин разуме Зерину што је онак оочајнички покушавала да се склони од Чолака. 

Како каже, одриче га се јер њему нема помоћи. 

"Дижем руке. Покушавам да му објасним да остави Зерину на миру јер ће она сама доћи. Не занима ме каква је она према њему. Он је глуп да не схвата да га Маријана користи и да му пуни главу. Појела га сујета и ето", закључио је Мики, који с друге стране није крио задовољство које му причињава то што је његов други, "успешни син" Бора Сантана, шеф у задругарској фабрици. 

"Он толико воли што је шеф. Он никада није био ауторитет. Он је рођен за то и он ужива у томе! Мени је још драже што су остали љубоморни. Он је симпатични негативац! Бора има проблем са сујетом, али дали сте му на значају и биће све океј", констатовао је он.

Прочитајте ОВДЕ кога је то Луна одабрала за новог дечка.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА