Најновије

Сутра почиње Ноћ књиге: Очекују вас добре књиге и велики попусти!

У петак 14. децембра од 17 сати до поноћи у Лагуниним клубовима читалаца и књижарама Делфи одржаће се деветнаеста регионална манифестација Ноћ књиге под покровитељством Еуробанк Србија.

Фото-Лагуна

Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, сјајан гифт програм.

Попусти на Лагунина издања:

за куповину једне књиге биће 25%,

за две књиге 30%,

за три књиге 35%,

а за четири и више књига 40%.

Попуст на књиге издавача који су се прикључили Ноћи књиге као и на страна издања биће 20%, док ће гифт асортиман бити снижен такође за 20%.

Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајтовима www.лагуна.рс и www.делфи.рс.

Само у књижари „Борислав Пекић“ у Кнез Михаиловој 48 у Београду, компанија ГамеС ће обрадовати све гејмере и одобраваће 20% попуста на све игре и пратећу опрему за Ноћ књиге.*

И овога пута, велики број Лагуниних писаца дружиће се са читаоцима, а многобројне библиотеке ће одобравати попусте на чланарину и организовати посебан програм.

Ноћ књиге ће се одржати у 28 градова у Србији и региону, на 57 локација. Регионални карактер манифестацији дају Лагунини клубови читалаца у Бањалуци, Бијељини, Тузли, Сарајеву, Подгорици и Никшићу.

И ова Ноћ књиге донеће читаоцима бројне новитете домаће и светске књижевности.

Лагуна ексклузивно објављује нову књигу прослављеног редитеља, сценаристе и писца Горана Марковића „Београдски трио“. Са нескривеним референцама на Дарелов роман „Александријски квартет“, Горан Марковић исписује драматичну повест о љубавном троуглу која се одвија у послератном Београду.

Бранко Росић је за Ноћ књиге припремио нови роман „За сутра најављују коначно разведравање“, динамичну и узбудљиву причу о људима који су скупо платили цену славе. „Трудио сам се као и у претходном роману да се осврнем на садашњи тренутак како овде, тако и у свету, тако да у новом роману има и миграната и тероризма, који прате главну причу о два брата од кјих је један чувени водитељ а други еx-yу звезда“, рекао је Бранко Росић поводом новог романа.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА