Најновије

НА САСЛУШАЊЕ ЗБОГ ГОВОРА У СКУПШТИНИ ЦГ: Тужилац испитује Андрију Мандића

Мандићу се на терет стављају тврдње о наводној повезаности државних структура са криминалним клановима и међусобним обрачунима такозваног шкаљарског и кавачког клана, истиче се у позиву тужилаштва.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Посланик Андрија Мандић, председник Нове српске демократије, позван је у Тужилаштво на саслушање због говора у Скупштини Црне Горе од 29. јуна ове године. Саслушање је најављено за петак у 14 часова. Мандићу се на терет стављају тврдње о наводној повезаности државних структура са криминалним клановима и међусобним обрачунима такозваног шкаљарског и кавачког клана, истиче се у позиву тужилаштва.

У транскрипту Мандићевог обраћања наводе се његове речи да он нема ништа са тим клановима јер су "радили за ДПС".

- Мислите да је нека разлика између "кавчана" и "шкаљараца"? И једни и други су 2006. године подржали независну Црну Гору, ниједан од њих није члан ДФ нити је подржавао моју политику. Ви сте те људе завадили, ви те људе сада хапсите и само сам рекао шта ви мислите ако неког тренутка ти људи кажу, пошто нису нимало наивни, а на Одбору за безбедност је шеф АНБ рекао да им финансије нису проблем, уместо овога што се међусобно истребљују, да се мало усмере и на неког другог. То није никаква претња вама, није то претња ни вашем "офарбаном" тужиоцу Чађеновићу, али је то нека поука свима нама - казао је, између осталог Мандић у парламенту.

Који је био циљ упада Кфора на север КиМ, погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мандић: Нема правде када мафија суди

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА