Најновије

Постоје два типа експресног секса и веома је добар за здравље! Ево и зашто!

Спаваћа соба је сигурна лука за нежно и дуго вођење љубави, али ништа се не може упоредити с тренутком кад вас у сасвим непримереном тренутку и на сасвим непримереном месту обузме пожуда.

Илустрација (Фото: принтсркрин)

Сексолози су се одавно сложили да је секс на брзака пожељан из више разлога: здрав је, превенција је сексуалне рутине и прави појачивач ега (јер вам партнер поручује: желим те сад и ту). Кад бисмо хтели да направимо поделу, можемо говорити о два типа:

1. Брзопотезни секс

Кад вас обузме махнита жеља да то направите сад и одмах, ма где били, и када свака препрека која се нађе на путу само појачава узбуђење. То се може десити на популарној плажи раније ујутру, у лифту који нисте стигли да зауставите, или у аутомобилу у гаражи шопинг центра.

2. Планиран секс

Кад се договорите да нађете у паузи за посао или на кухињском поду након што деца оду у школу. Зашто је важно имати на уму секс на брзака? Наравно, пригодна одећа. Обуците широку лепршаву сукњу, с тангама које се лако могу помакнути у страну и кошуљу коју ће ваш драги лако моћи раскопчати. И уживајте!

Лаушевићеву исповест о сексу у затвору прочитајте ОВДЕ.

Извор:  Cosmopolitan.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Мине и Ђексона

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА