Најновије

Ових 6 ствари откривају каква је у кревету

Веровали или не, постоји велики број показатеља тога каква је девојка у кревету. Стручњаци су показали да можете да прочитате њено умеће на различите начине, од тога како се љуби до тога који јој је омиљени укус сладоледа.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Погледајте шест кључних показатеља.

Став и самоувереност

Самоувереност је секси, и жене које видно имају самопоуздање готово сигурно га носе са собом и у спаваћу собу. Али подједнако можете да будете сигурни да ће бриљирати ако јој уделите пар комплимената који ће је охрабрити.

Пиће које пије

Скорашња студија показала је да девојке које пију вино нису претерано авантуристички настројене, док са друге стране оне које се одлучују за водку уживају да буду доминантне. Још једна не тако изненађујућа чињеница јесте да девојке које уживају у текили јесу забавне, дружељубиве и спремне на акцију.

Цени храну и полако једе

Жена која цени храну и ужива у укусима приликом сваког залогаја исти приступ има и у спаваћој соби. Такође је карактеристично двоумљење код жена које дуго бирају свој оброк. Али наравно стручњаци наглашавају, све зависи од особе, као и хране…

Омиљени сладолед

Истраживање у ком је учествовало 720 особа старости између 24 и 59 година, бавило се питањем у којој су вези омиљени укуси сладоледа са типом личности. Приликом њега дошло се до занимљивог резултата, да су жене које воле кафу динамичне и воле завођење и флерт. Следећи пут знате, ако наручи еспресо, спремите се за добру ноћ.

Спортискиње знају

Наравно да није изненађујућа чињеница, али да подсетимо, девојке које се баве спортом обично показују боље умеће у кревету. Не само што спорт подиже самопоуздање, већ се стиче и самоувереност и физичка спремност која је сјајан предуслов за различите егзибиционистичке акције.

Начин на који се љуби

Обратите пажњу на то како се љуби, може да вам пружи јасан наговештај тога какве су њене друге оралне способности… Наравно немојте ни да помишљате на најгоре ако неки пољубац није баш идеалан, код сваког правила постоји изузетак. Не брините и ако се нежно љуби, можда једноставно преко дана ужива у нежностима, док јој је ноћ терен на ком ће вам показати и своју дивљу страну.

Како је наговорити на секс без обавеза прочитајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како секс без љубави утиче на човека

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА