Најновије

ЧУЈТЕ ГЕНЕРАЛА МИТРА КОВАЧА: Српска десница вас позива на трибину "Безбедоносни трендови на КиМ, Рашкој и Републици Српској"

Српска десница вас позива 20. децембра у 19 часова на трибину „Безбедносни трендови на KиМ, Рашкој и Републици Српској“ на којој ће се обратити генерал ВС Митар Kовач.

Митар Ковач (Фото: Јутјуб)

Трибина ће се одржати у дворани Српске деснице, у Гаврила Принципа 18. Генерал мајор проф др Митар Kовач био је војни вештак одбране на суђењу генералу Ратку Младићу пред Хашким трибуналом.

Генерал Kовач је сведочио да је масакр у Сребреници у јулу 1995. представљао медијску „завесу“ иза које се прикривало етничко чишћење и „геноцид“ над Србима из Kнинске крајине и западне Босне, током операције Олуја у августу 1995. Проф. др Митар Kовач, генерал-мајор у пензији је оснивач и директор Евроазијскиог безбедносног форума.

Рођен је 27. јула 1959. године у Улогу, СО Kалиновик, Република Српска, Босна и Херцеговина. Војну академији завршио је у Београду 1981.године са одличним успехом.

Последипломске студије Војних наука завршио је 1990.године са одличним успехом. Докторирао је 1998.године и постао најмла|и доктор војних наука из области Ратне вештине. Школу националне одбране, Генералштабно усавршавање завршио је 2002. године. Обављао је различите командирске, командантске и штабне дужности у миру и ратовима на простору бивше СФРЈ.

ПрочитајтеОВДЕ ко каже ​​​​​да питање здравља и уништених живота је нешто што НАТО-у никада нећемо опростити.

Извор: nacionalist. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да ли се Европа отима контроли Вашингтона.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА