Најновије

УЖАС! ЉУДИ ШТА РАДИТЕ?! ЈОШ ЈЕДАН СУДАР НА ПРУЖНОМ ПРЕЛАЗУ: Воз ударио у аутомобил код Врњачке Бање! Возач кола био пијан!

Воз је јутрос ударио у возило на пружном прелазу на изласку из Врњачке Бање у правцу ка Крушевцу, речено је у Инфраструктури железнице Србије. 

Полиција (Фото: mup. gov. rs)

У несрећи је лакше повређен возач аутомобила, а према последњим информацијама, у аутомобилу је била једна особа, стара 21 годину, и на испитивању је у здравственој установи. 

Путни прелаз нема рампу, али је обезбеђен знацима вертикалне друмске сигнализације.  

Возач аутомобила, у који је јутрос ударио воз на пружном прелазу код Врњачке бање, био је у алкохолисаном стању, изјавила је министарка грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић. 

Михајловић је, одговарајући на питања новинара у Београду, рекла да је након саобраћајне незгоде утврђено да је возач био у алкохолисаном стању. 

Подсетимо, у петак око 7.30 сати на пружном прелазу код Ниша дошло је до незапамћене трагедије када су се сударили воз и аутобус "Ниш експшреса". 

У стравичном ударцу локомотиве, аутобус "Ниш експреса" је буквално преполовљен и погинуло је петоро особа, међу којима и двоје тинејџера, а повређено је 27 особа, од чега је двоје шеснаестогодишњака у критичном стању. 

Прочитајте ОВДЕ који су захтеви Нишлија после стравичног удеса аутобуса и воза.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тешка несрећа и стравичан призор шокирали су Србију.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА