Најновије

Обрадовић "спрема изненађење" за скупштину

Лидер Двери Бошко Обрадовић рекао је да су избори у Србији без поштених и фер услова бесмислени, а поводом предлога Вука Јеремића о бојкоту парламента поручио је да неће одустати без претходне борбе. Каже да за наредну седницу скупштине спрема изненађење.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

"Не желимо нигде да се повучемо без борбе. Ако будемо напуштали било који од парламената у Србији, напуштаћемо их само уз борбу, и само уз доказе да је ова власт ушла у финалну фазу насиља већине над мањином", рекао је Обрадовић новинарима у седишту странке.

Обрадовић је подсетио да је опозиција недавно напустила заседање скупштине када се расправљало о буџету и да је наставила паралелно заседање у холу, јер у сали нису могли да говоре о амандманима.

"Више одборника опозиције је напустило скупштинска заседања у више градова што говори да ми више нећемо трпети ту врсту парламентарног насиља и да ћемо сигурно наставити да се супротстављамо и у парламенту, и ван парламента, и на улици", рекао је Обраовић.

На који начин ћемо се супроставити видећете у наредном периоду, рекао је Обрадовић и поручио да за наредну седницу републичког парламента "спрема посебна изненађења".

Када је реч о евентуалном бојкоту избора, Обрадовић каже да је Савез за Србију био прецизан - док се не испуне комплетни захтеви уједињене опозиције за фер и поштене изборне услове, "у Србији неће бити избора".

Додао је да "председник може да организује још једне незаконите и покрадене изборе, али да они на таквим изборима неће учествовати".

Да ли ће Србија Русима и Кинезима увести визе, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бошко Обрадовић: ТВ Пинк и Дијана Хркаловић не смеју пасти

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА