Најновије

"Удовољила сам дечку и пробали смо тројку!" Ево шта се догађа када у кревет пустите још једну особу!

Уколико ваш партнер жели да пређете на други ниво када је у питању ваш сексуални живот, а ви нисте сигурни да ли је то опција која је исправна за вас, онда сте на правом месту. Ово су исповести девојака које су ово пробале, а ево како су то оне доживеле.

Акција (Фото; beeg. com)

С Гораном сам се забављала отприлике месец дана и док смо лежали у кревету, предложио је да "укључимо пријатељицу". Нисам се одушевила идејом, али он је наставио да ме наговара. Након пет месеци његовог мољакања, пристала сам. Осећала сам се помало кривом што му не остварујем ту жељу, а нисам хтела да испаднем лоша девојка. На дан кад смо договорили секс утроје с његовом пријатељицом Аном, добила сам менструацију. Горан је антименга секс тип па сам помислила да ће одустати, али није ни помишљао да мења свој план. Нашли смо се у његовом стану, пили вино и обоје се почели љубити с Аном. Није било ни приближно лоше као што сам очекивала, све до тренутка кад су њих двоје почели да имају секс. Осетила сам ужасну љубомору, склонила сам Ану с њега и кренула је орално обрађивати само како бих спречила да се њих двоје имају секс. Све ми је било тотално необично. Кад смо завршили, осећала сам се понижено, као да ме Горан присилио, и брзо након тога сам раскинула с њим.

Пробала сам секс утроје док сам студирала у иностранству

Током студирања провела сам семестар у Лондону. Била је субота увече, лагано сам се досађивала па сам отишла у оближњи клуб и онде упознала високог, презгодног Алана, који ме упознао са својим ћелавим (али врло секси!) пријатељем Тимом, Швеђанином који се доселио у Лондон. Разменила сам број са Аланом, а два дана касније позвао ме да те суботе дођем на пиће код Тима. Тај дан ми је био рођендан па сам прво с пријатељицама отишла у град, а потом свратила код њих. За сваки случај, пријатељици сам дала адресу где се налазим. Алан је мешао вотку са соком од бруснице и почели смо необавезно чаврљати на софи.

Сат времена касније Тим је напустио собу, а Алан искористио прилику и пољубио ме. Немам појма како, нашли смо се у Тимовој спаваћој и почели са сексом. Десет минута касније Тим се појавио на вратима. Го. Схватила сам да желе тројку и помислила: рођендан ми је, у иностранству сам, ред је да проширим видике, па зашто не? И учинила сам то. Алан и ја смо водили љубав док је Тим гледао. Потом ме Тим пољубио и почели смо водити љубав, а Алан ме миловао и шаптао ми секси реченице. Док смо лежали у кревету, осећај је био сасвим чудан, али нисам жалила због учињеног. Алан ми се стварно свидео. Ујутро је морао на посао, а Тим је направио кафу и доручак те сам се, након чаврљања о свему и свачему, око поднева почела осећати мало блесаво што сам још у туђем стану.

Књиге из Правдине интернет продавнице можете погледати ОВДЕ.

Послала сам Алану поруку, он је узвратио да га је посао задржао, али да ћемо се чути. Пољубила сам Тима и отишла. Увече сам добила Аланов поруку: "Прошла ноћ је била забавна." Било ми је драго што се јавио па сам узвратила: "Да, било је изненађујуће". Наставили смо с дописивањем и договорили да се у суботу видимо у клубу где смо се упознали. И Тим је дошао. Али није ми било непријатно - нисмо ни споменули наш "излет". Сву сам пажњу те вечери посветила Алану, а након тога почели смо да се виђамо - без Тима, који је био пун разумевања за нашу везу. Потрајало је све док нисам отишла из Лондона. Закључак? Северњаци су дивни, отворени, без предрасуда, све оно што ми је требало за моју прву тројку. И уопште не жалим због тога.

Испунила ми се жеља - тројка са девојком ми се допала

Бисексуалка сам, а Марину, прекрасно грађену девојку с бојом косе између плаве и црвене, упознала сам још на првој години факса. Но имала је дечка, врло згодног Сашу, који ми није био претерано занимљив. Обоје су били пријатељи са мојим цимеркама па су једне вечери завршили код мене на пићу иако оне нису биле у стану. Пили смо вотку са ред булом, гледали телевизију и причали. Саша се наједном окренуо према мени и упитао: "Јеси ли за тројку са нама? Ми бисмо се мало забавили ... " Шокирао ме!

Никад нисам учествовала у нечему таквом, али пристала сам. Био је то начин да коначно будем с Марином. И тако смо договорили сусрет у суботу у Маринином стану. Провела сам сате бирајући што ћу обући, поготово доњи веш - хтела сам да импресионирам Марину. Обукла сам припијену хаљину, навукла најлонке и обула штикле, а гаћице су ми биле љубичасте са чипком- као што видите, сећам се сваког детаља. Ипак, код Марине атмосфера је била мало чудна.

Попили смо пиво, мало причали, а онда је Саша упитао: "Комади, јесте спремни?" Покушала сам звучати најкулерскије што сам могла, али једва сам изустила: "Да, наравно!" У спаваћој смо се Марина и ја спустиле на кревет те једна другој почеле да скидамо одећу, док је Саша седео на столици и гледао нас. Остала сам у доњем вешу, Марина је била потпуно гола и почела сам да је љубим по целом телу. Било је фантастично - ако не рачунам то што нас је њен дечко гледао. Саша нам се придружио након неколико минута. Скинуо је панталоне, а Марина га је почела ручно обрађивати, па онда орално. Док је моја глава била међу њеним ногама, Саша је уживао играјући се њеним дојкама. Потом су се почели љубити, а Марина се - као да не постојим - попела на њега. Водили су љубав, што сам и очекивала да ће се догодити, али нисам очекивала да ће ме толико повредити гледање њихова секса.

"У почетку ми је само љубио стопала, а онда..." Исповест девојке која је отишла корак даље са најпознатијим фетишом!

Помислила сам - зар јој није било добро то што сам радила? Након што су они обоје завршили, наша је игра завршена. То је то - нема секса за мене. Вратили смо се у дневну, сели испред телевизора, попили још неколико пива, а потом су они отишли ​​да спавају. Заспала сам на софи, али већ у пет ујутро била сам будна, питајући се шта уопште ту радим. Отишла сам без поздрава, повређена и јадна, и цео дан провела плачући. Никада касније нисам осетила жељу да учиним ишта с Марином. Искрено, кад помислим на то вече, прво чега се сетим јесте то колико сам се безвредно осећала.

Шта кажу жене о аналном сексу сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шобићева песма за све романтике.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА