Најновије

"ПРИМЕТИО САМ ИХ, ДОЧЕК ЈЕ БИО...": Вучић стигао на Студио Б за време протестне шетње тим делом града! Ево шта је рекао! 

Председник Србије Александар Вучић рекао је да су протести који се одржавају у Београду политички, али је, истиче, важно да су демократски и мирни.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић је то рекао на питање директорке и главне и одговорне уреднице Студија Б, на којем иначе гостује, како је истакнуто, после десетак година - да ли су протести који су у току грађански или политички.

"Протести су политички, али имају право да протестују. Све док је мирно, полиције неће бити на протестима. Спреман сам да сагледам и да видим чиме су ти људи незадовољни. Чуо сам их вечерас како вичу 'Вучићу педеру' и то им иде боље него када вичу 'Вучићу лопове', јер онда се окрену и виде Ђиласа и Јеремића око себе", рекао је председник Вучић за Студио Б, који је, на улаз у зграду Београђанке стигао за време протестне шетње демонстраната тим делом града. 

Указао је да није видео много пензионера међу окупљенима, јер су они, каже, разумели добро шта је урађено, али је међу њима доста људи између 48 и 60 година, који, истиче Вучић, завређују пажњу, за разлику од ситних криминалаца или наркодилера, попут Николе Сандуловића, затим интересних група које погађа увођење реда у земљи или тајкуни, који сада не могу да пљачкају земљу 

"Грађани који су незадовољни и протестују завређују рационалан приступ и однос, да видимо шта смо погрешили и шта би могли даље да урадимо", објаснио је он. 

Он је пренео утиске сусрета "уживо" са демонстрантима: 

“Када сам дошао на главни улаз приметио сам протесте. Неки људи су викали, и они су ме додатно осоколили и бодрили”, казао је Вучић и приметио да су неки људи налагали учесницима шта треба да скандирају. 

Вучић је, поводом застајања демонстраната испред Студија Б, рекао да су мислили да ће да се он уплашити и да неће смети да уђе у телевизију, али је поручио да је “дочек био величанствен” и да ће их убудуће обавештавати где буде гостовао.

Прочитајте ОВДЕ све детаље о протестима у Београду.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Видимо да лудилу краја нема, да није излечиво.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА