Најновије

Лазић се бахати по Селтерсу: Дарко малтретира пацијенте, пушта гласну музику и окупља друштво!

Певач Дарко Лазић већ шест дана борави у бањи Селтерс надомак Младеновца, а одмах по његовом доласку у ово лечилиште пацијенти који се као и фолкер налазе на рехабилитацији су изгубили неопходни мир. Наиме, Дарко сваки дан након прописаних третмана слуша гласну музику, а поред тога у апартман му долазе бројни пријатељи и вереница Марина Гагић, који се до касно у ноћ задржавају код њега.

Дарко Лазић (Фото: Јутјуб)

- Када је Дарко дошао у Селтерс, пацијенти, које углавном чине старији људи, дочекали су га уз речи подршке, а он је рекао да ће се трудити да им песмом олакша опоравак. Међутим, како стоје ствари, Лазић је то урадио и буквално. Одмах након што се сместио у апартман, почео је да пушта гласну музику, а убрзо су код њега пристигли многобројни пријатељи и вереница Марина. Остали пацијенти нису замерили Дарку што је одлучио да прослави долазак у бању, али нико од њих није могао да претпостави да ће фолкер сваки дан правити журке у апартману - почиње причу добро обавештени извор и додаје да Лазић буквално малтретира остале пацијенте.

Дарко Лазић је јуче фотографисан у инвалидским колицима како са мајком Бранком и трудном вереницом Марином Гагић одлази на електротерапију. Лазића је лекар извео из собе, након чега су се лифтом упутили на вежбе које је фолкер први пут радио ван апартмана. Ово је била Даркова трећа електротерапија којом се смањују бол, оток, упале, повећава контракција мишића, циркулација, те брже зарастање коштаног и меког ткива. Лазић је том приликом открио да је окренуо нови лист у животу и да једва чека да постане отац други пут.

- Идемо набоље, стаћу на ноге поново! Научио сам лекцију, несрећа ме је променила. Памет у главу за следећи пут. Одавно већ сам окренуо нови лист у животу. За то су најзаслужнији прво ја, па мајка и сви. Човек се опамети кад доживи овако нешто, није нимало пријатно. Презадовољан сам третманом у бањи и идем напред - рекао је Лазић, који уверава да му није важан пол детета које носи његова вереница Марина.

- Био сам најсрећнији када сам чуо да ћу постати отац. Само осмех може да одржи човека. То ми је дало само још већи мотив да се вратим. Није ми битно да ли ће бити дечак или девојчица, само нека је живо и здраво - рекао је Лазић.

- Дарко се понаша као да је код куће, а не у лечилишту. Пацијенти су навикли да након јутарњих третмана који почињу у 7 сати ујутру и трају до 14 часова, када је и ручак, легну на спавање, међутим, Лазић им сваки пут прекине сан гласним турбо-фолком, који многе иритира. Због тога је пре три дана неколико пацијената тражило да разговара са управом бање и пријави Лазића. Они су захтевали да се Дарко прво опомене, а да, ако и даље настави са недоличним понашањем, буде избачен из бање. Такође, пацијенти су тражили да се ограничи број људи који долазе у посету код фолкера јер им то, како су уверили, додатно нарушава мир - тврди извор и открива да Лазић захтева од особља бање посебан третман.

- Дарко не жели да се храни као остали пацијенти. Сваки дан он прави списак шта ће јести наредног дана за три оброка, који му се служе искључиво у апартману. Такође, он је одмах по доласку у бању захтевао да буде сам са физиотерапеутима током третмана и да нема никакав контакт са осталим пацијентима - закључује извор.

Лазић за бању дао 4.000 евра!

Дарко Лазић је уплатио у бањи Селтерс краљевски третман. Он ће само за смештај за 40 дана, колико је предвиђено да ће провести у лечилишту, инкасирати 296.000 динара. Поред тога, Лазић је уплатио коришћење слане собе, чија је цена за тај период 21.600 динара, неколико врста стручних масажа на које ће ићи сваки дан коштаће га 96.000 динара, а ту је и коришћење лековитог блата, чија је цена по дану 32.000 динара. Поред ових третмана, Лазић свакодневно користи и масажне каде и храни се по специјалном јеловнику, што изискује додатне трошкове. Када се саберу сви ови трошкови, цена износи око 480.000 динара.

- смештај у најбољем апартману - 296.000 дин.

- краљевске масаже - 96.000 дин.

- коришћење лековитог блата - 32.000 дин.

- када са подводном масажом - 16.000 дин.

- базен (36 термина) - 12.000 дин.

- Велне пакет (сауна+џакузи, 36 термина) - 21.600

Прочитајте ОВДЕ на кога је то јавност осула паљбу.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дарков први интервју после несреће.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА