Најновије

КАКО ЈЕ МИЛО ПЉУНУО НА СРБИЈУ: Први је подржао Албанце кад су нам отели Косово, а овим речима је задао фатални ударац!

Црногорски медији пренели су информацију да се на рутној карти Медитерана и басена Црног мора коју је 2015. издао картографски одсек (Admirality Charts) реномиране Хидрографске службе Уједињеног Краљевства, главна црногорска трговачка поморска лука Бар, не налази се на црногорској, већ територији суседне државе Албаније.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

О овом скандалу на приморју власт Црне Горе се није оглашавала, иако се председник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста у више наврата показао као добар пријатељ Албаније.

У априлу ове године Ђукановић је поручио да ће опозиција, ако победи, поништити одлуку о признању Косова, али и санкције Русији. Он је поручио да се то не сме десити и да се због тога и поново кандидовао за председника Црне Горе.

Он је политичке противнике на конвенцији у Пљевљима оптужио да су спремни да "за шаку долара" продају државу и пониште њену независност, али да грађани Црне Горе треба одлучно да кажу не издаји националних интереса.

- Да пониште одлуке које смо донели. Поништили би одлуку о признању Косова, што је важно питање за регионалну стабилност. Поништили би одлуку о нашем путу ка Европској унији. Поништили би санкције Русији и јасно је да би довели у питање одлуку о независности. Они су спремни да за шаку долара продају Црну Гору. Зато на овим изборима треба да им кажемо не. Не издаји националних интереса - рекао је Ђукановић.

Имајући у виду да Ђукановић користи сваки тренутак да покаже колико је наклоњен Албанцима и њиховом политиком против српског народа и мирном решавају питања Косова, остаје да се види да ли се "нож у леђа" који је Мило Ђукановић до сад забадао Србима, вратио њему као бумеранг од стране његових албанских пријатеља. 

Приштина објавила услове под којима ће преговарати са Београдом. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мило Ђукановић. Нити имам, нити ми треба.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА