Најновије

ВУЧИЋ НЕ ОДУСТАЈЕ: Одлучан да на Сретење дође у Орашац, води Додика као појачање

Низом манифестација Србија ће обележити Дан државности. Ове године због другачијег програма којим ће бити обележен Дан државности, одликовања најзаслужнијим грађанима Србије али и онима из иностранства биће додељена сутра, дан уочи Сретења. Ордење ће бити додељено најзаслужнијим појединицима и институцијама за допринос Србији и јачању њеног угледа.

Сцене из Орашца предходних година (Фото: Јутјуб)

"На Сретење, 15. фебруара, први пут председник Републике Србије ће отићи у Орашац, место подизања Првог српског устанка, место са кога потиче модерна српска државност и борба за слободу и тражење места српског народа и Србије у породици европских држава и народа", каже генерални секретар у Председништву Србије Никола Селаковић.
"Председник ће тада заједно са председником РС Милорадом Додиком положити венац на споменик вожду Карађорђу, обратити се присутним грађанима, а након тога ће у 15 часова у 'Палати Србија' у Београду присуствовати додели стипендија, односно, доделиће стипендије за најбоље, најуспешније средњошколце, студенте и докторанде у Србији, њих више од 900, 956", каже Селаковић.  Подсећамо, СНП Наши, који је предходних година организаоо протест против свих представника власти који су долазили у Орашац поручили су Вучићу да ни он није добродошао. Више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са председником СНП Наши Иваном Ивановићем.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА