Најновије

"Ко из државног врха опструира испитивање узрочно-последичне везе НАТО бомбардовања и повећања броја оболелих од карцинома?"

Председник Здраве Србије Милан Стаматовић оптужио је челнике власти СНС да опструишу истраживање које има за циљ да утврди узрочно последичну везу НАТО бомбардовања Србије осиромашеним уранијумом и повећања броја облолелих од карцинома.

Муниција са осиромашеним уранијумом (Фото: Јутјуб)

Стаматовић захтева да се утврди ко то кочи рад државног координационог тела за испитивање последица НАТО агресије.

- Ако чак и једна чланица НАТО-а, као што је Италија, формира истражну парламентарну комисију која недвосмислено закључује да "постоји јасна веза између излагања осиромашеном уранијуму и оболевања од најтежих болести италијанских војника који су били у мисијама на Косову, у Босни, Ираку и Авганистану", ко то онда из највишег државног врха војно-неутралне Србије опструира сизифовске напоре проф. др Данице Грујичић и њених сарадника да анализирају узрочно-последичну везу између бомбардовања осиромашеним уранијумом и повећања броја оболелих од карцинома у нашој земљи после НАТО агресије 1999. године - Милан Стаматовић. Шта каже Вулин о хапшењу странаца у Београду сазнајте ОВДЕ.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Последице НАТО бомбардовања по Србију.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА