Најновије

ЈЕРЕМИЋ: Не гласајте за листе које неће прећи цензус – њихови гласови ће отићи Вучићу

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је јуче су београдски избори најважнији од 2000. године због опасности од окончања процеса сједињавања државе и организованог криминала.

Јеремић (Фото: Јутјуб)

„Тај процес је почео и ако држава и мафија постану једно, онда ћемо имати нешто слично Црној Гори, где власт не пада већ деценијама. Морамо то да спречимо, ако желимо иоле просперитетну будућност“, рекао је Јеремић гостујући на телевизији Маг.
Јеремић је навео да ће, ако власт не буде промењена, цела Србија почети да изгледа као север Косова и Метохије, „које више није најсигурније место за живот“.
Председник Народне странке је рекао да је од укупно 24 листе власт лансирала или подржала више од две трећине листа које немају шансе да пређу цензус, и то је учињено да би се гласови тих листа прелили Српској напредној странци.
„Свако ко гласа за листу која остане испод цензуса дао је глас СНС. Када будете гласали, размислите да ли ћете им поклонити свој глас“, поручио је Јеремић бирачима и истакао да листа „Драган Ђилас – Београд одлучује. ЛЈуди побеђују“ има апсолутно највише шансе да уздрма режим.
Јеремић је рекао да власт намерава да потпише споразум којим би Косову била омогућена столица у УН и да Запад због тога окреће главу од репресије у Србији, али да се боји да то не би био крај уступцима који ће се након тога тражити од званичног Београда.
„После тога би на ред дошли уступци везани за Босну и за многа друга питања која још нису решена на Балкану“, рекао је Јеремић изражавајући бојазан да ће, ако се томе не стане на пут, многи национални ресурси и интереси озбиљно бити доведени у питање.
Сергеј Лавров изнео утиске након посете Србији! Више о томе читајте ОВДЕ. 
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вук Јеремић - разговор са грађанима Зајечара
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА