Најновије

Шешељ: Имамо стручне људе за послове градске управе! (ВИДЕО)

Носилац листе Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ и кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић обишли су данас Општину Чукарицу. У разговору са грађанима Железника и Сремчице проценили су који су најважнији послови које треба урадити у циљу побољшања квалитета живота људи на тој општини.

Шешељ у Сремчици (Фото: СРС)

„Ми мислимо да треба прво канализацију средити, а потом и водоводну мрежу. Има доста насеља где су те цеви сувише старе, испуцале, губи се вода, а прети могућност и заразе. Дакле, циљ нам је да вода у Београду буде гарантовано чиста, да се може пити из чесме, да се људи не устручавају да је пију, да престанемо из пластичних флаша да пијемо воду,“ рекао је др Шешељ окупљеним грађанима у Сремчици. Они су могли да чују том приликом од лидера радикала шта то кандидује Српску радикалну странку да јој људи укажу поверење да управља Градом Београдом:
„За ових 28 година постојања странке ниједну аферу нисмо имали. Зна се да ми радикали радимо савесно, марљиво, да изгарамо на послу, да имамо стручне и компетентне људе за све врсте послова који се тичу градске управе. И, ако нам народ укаже поверење и ако будемо учествовали у власти, ми ћемо пружити пуни допринос и доказати се на пословима који нам буду поверени,“ рекао је др Шешељ. Како је кандидат СРС за градоначелника Београда Миљан Дамјановић жестоко одговорио америчком амбасадору погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ у емисији без устручавања.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА