Најновије

Шешељ: У потпуности интегрисати Лазаревац са Београдом!

Носилац листе Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ и кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић посетили су данас Општину Лазаревац, где су у месту Велики Црљени разговарали са грађанима о проблемима који отежавају живот на тој општини. Радикали су понудили решења:

Шешељ и Дамјановић у Лазаревцу (Фото: СРС)

„Ми бисмо посветили примарну пажњу томе да решимо два проблема. Први је за Велике Црљене – да средимо тамо питање грејања, да урадимо топловод. То би препородило то насеље, по нашем мишљењу,“ рекао је грађанима др Шешељ. Радикали имају стручне људе за реализацију тих радова:
„Инжењер Шошкић је радио један елаборат на ту тему за нас, свеобухватан. А друго, ми бисмо желели да се Лазаревац возом повеже са Београдом. За пола сата би се стизало у центар Београда, за четрдесет минута до Вуковог споменика, а за педесет на Нови Београд,“ изјавио је др Шешељ и истакао који би се бенефити тиме добили:
„Прво, велике уштеде у превозу радника имала би многа предузећа, а друго, уштедело би се знатно и на финансирању студената. Много младих људи студира у Београду и они тамо изнајмљују станове. Дакле, циљ је да се Лазаревац на овај начин снажније интегрише са Београдом, јер од свих београдских општина ви сте тренутно најудаљенији од центра града,“ поручио је др Шешељ. Најновији интервју са Војиславом Шешељем прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Mиљан Дамјановић о решењу проблема легализације.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА