Најновије

ВАТАЊЕ И АЛКОХОЛ: Кија Коцкар заводила укућанке - па онда урадила нешто шокантно! А Слоба... (ВИДЕО)

Након афере коју је имала са Филипом Ђукићем, Кристина Кија Коцкар још увек негира све што се те ноћи догодило, а могла се приметити и њена забринутост за спољашњи свет када је схватила да су камере забележиле сваки секунд њиховог боравка у купатилу.

Кија (Фото: Јутјуб)

Како је због те ситуације била у центру пажње и од укућана и гледалаца крај малих екрана, она је одлучила да прекине пријатељством са свима са којима је и била повезана.
Иако су многи били сигурни да ће ту бити њен крај, она је на журки поново попила одређену дозу алкохола, али овога пута није флертовала ни са једним мушкарцем. Кија је била у заносу када је у игри допустила Ани Кораћ да је додирује док је истовремено провокативно играла седећи на столици.
На почетку је све слутило на шалу и велику ,,Случајност", а онда је Ана погледала у Кију једним страственим погледом који је шокирао јавност.
У наставку је Кија наставила да се проводи, па јој је друштво правила и Јелена Крунић која ју је загрлила толико снажно да су заједно играле уз музику, а онда је Јелена подигла Кијину мајицу тако да јој се могао видети брусхалтер.
Кристина није имала апсолутно ништа против тога, чак је и наставила да се грли са њом док јој је алкохол све време био при руци.
Подсетимо се да јој је јуче била годишњица сада већ пропалог брака са Слобом Радановићем, а вечерашња журка је очигледно због тога Кију бацила у очај и навела да учини све како би прикрила своју патњу.
Слоба није марио, његове очи биле су целу ноћ на Луни.
Кија коначно проговорила о сексу са Слобом, сви занемели од њених речи. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА