Најновије

ЈЕРЕМИЋ: Вучић мора да Косову омогући место у УН да би остао на власти

БЕОГРАД - Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је јуче да лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић намерава да брзо преда Приштини столицу у Уједињеним нацијама како би му Запад дозволио опстанак на власти, а београдски избори су најбоља прилика да буде спречен да "своје цехове" плаћа српским националним интересима.

Јеремић (Фото: Јутјуб)

"Он мора брзо да Косову омогући столицу у УН јер је то обећао странцима и јер је направио море преступа, пре свега када је реч о организованом криминалу, прању новца и трговини оружјем. Он то мора да уради да би остао на власти", рекао је Јеремић за телевизију Наша.
Јеремић сматра да је Вучић у Берлину "закуцао обећање" да ће потписати свеобухватни споразум који ће Косову омогућити чланство у УН.
"Вучића тамо нису звали као партнера, него на рапорт, јер је Србија у петак стављена на најцрњу могућу листу држава осумњичених за прање новца и финансирање међународног тероризма, а Немачка га је до сада подржавала", указао је Јеремић.
"Морао је да објасни како је Србија дошла на ту листу и шта намерава да уради да би била скинута са листе. То је био главни разлог посете", рекао је Јеремић.
"Вучић каже да је добио гаранције Немачке да ћемо ући у ЕУ 2025. године. У то нико жив не би смео да поверује, јер је противно здравом разуму, пошто су никакве шансе да у ЕУ буде примљена држава у којој влада организовани криминал", предочио је он.
"Ако хоћемо да СНС видимо леђа, морамо да им задамо нокаут прво у Београду. Зато изађите и гласајте за листу 'Драган Ђилас – Београд одлучује. Људи побеђују'", рекао је Јеремић.
"Напредњачки режим узима од ЕУ паре за мигранте и трпају их у своје џепове", тврди Мирослав Божић у интервјуу који можете да прочитате ОВДЕ.
Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА