Најновије

ПОПОВИЋ: Британске оптужбе против Русије су неутемељене и неозбиљне! (ВИДЕО)

Министар за иновације и технолошки развој и лидер Српске народне партије Ненад Поповић изјавио је гостујућу у емисији "Ново јутро" на ТВ Пинк да су најновије оптужбе Велике Британије против Русије неутемељене и без икаквог доказа.

Поповић (Фото: Јутјуб)

- Енглеске оптужбе против Русије нису поткрепљене ни једним јединим доказом. Занимљиво је што се то дешава баш пред председничке изборе у Русији. Тај рукопис је познат, оптужбе без икаквог основа и зато је то тешко коментарисати. Постало је модерно у неким западним државама за све што се деси оптуживати Русију, за изборе у Америци, за нека убиства у Великој Британији... ускоро ће Русију и Путина оптуживати и за климатске промене - рекао је Поповић.
Он је истакао да се из авиона види да је реч о само једном у низу покушаја да се Русија стави на црну листу у свим аспектима.
- Докле то иде види се и из изјава неких британских званичника да би Енглеска требало да откаже учешће на Светском фудбалском првенству у Русији.
Поповић је нагласио да овакви напади неће остати без одговора Москве, али да такве и слични притисци на Русију неће имати готово никаквог ефекта.
- Рецимо санкције које су уведене, чак су у неким сегментима допринеле развоју руске привреде - рекао је Поповић.
Дикић 37 дана штрајкује глађу, стање му је критично! Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА