Најновије

НИКОЛА СТАНОЕВ: Запад је Србији наметнуо све најгоре (ВИДЕО)

У трећем издању емисије "Форум" која се реализује у сарадњи портала Правда и Народне телевизије гост је био репер и новинар Никола Станоев. Станоев, који је завршио Теолошки факултет, је говорио о урушеном систему вредности у Србији, зашто бира да пева о хероју НАТО бомбардовања а не о пороцима, зашто није могуће да се на телевизијама са националном фреквенцијом чује патриотска песма и другим актуелним темама.

Eмисија "Форум" (Фото: Јутјуб)

- Српски медији су под притиском разноразних западних сила које не воле да се српска омладина подсећа на нешто што се десило 1999. године - каже Станоев. Станоев је до сада снимио песму о хероју пилоту Миленку Паволовићу који је погинуо у окршају са НАТО агресорима, али и о херојима са карауле Кошаре. Станоев се сада спрема песму о дечаку хероју Споменку Госпићу.

У једној од својих песама он је жестоко критиковао западни систем. - Западни систем је у Србији наметнуо све најгоре - каже Станоев и наставља: - Нама је запад наметнуо све вулгарно... Било би добро да нас нису бомбардовали, да нису учествовали у окупацији Косова и Метохије, да нам нису хапсили хероје и терали их у Хаг... Да је постојала нека минимална правда према Србима, да нисмо третирани као земљу трећег реда, онда би можда и ја гледао другачије на Запад - каже Станоев. Ayтор и водитељ емисије "Форум" је Марија Гојковић. Погледајте целу емисију: Предходну емисију "Форум" у којој је гостовала млада глумица Анита Стојадиновић погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/Narodna.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са полицајцем који је спаса две девојчице да не почине самоубиство.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА