Најновије

СРПСКИ ПОСМАТРАЧИ ИЗБОРА У РУСИЈИ ОДУШЕВЉЕНИ: Ово је празник демократије (ВИДЕО)

Изборни дан у Русији прати велики број међународних посматрача међу којима има и оних из Србије.

Гласање уз балоне (Фото: Фејсбук/Драгана Трифковић)

Међу посматрачима се налазе и представници Народног слободарског покрета који извештавају да гласање протиче у најбољем реду и без икаквих неправилности. 
Оно по чему се разликују избори у Русији јесу поједина окићена бирачка места, украшена балонима и другим украсима, а пред многим бирачким местима се одржавају мини вашари са продајом хране, слаткиша  али и аниматорима за децу. Ово је у Русији традиција на дан избора.

Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић, који је један од посматрача изборног процеса у Москви, каже да је реч о правом "празнику демократије". 
Izborno mesto u Moskvi. Svugde organizuju ovakve fešte. Praznik demokratije ;) Posted by Мирослав Паровић on недеља 18. март 2018.
Он каже да на бирачким местима нема људи са списковима гласача како је то често случај У Србији, да нема комбија и аутомобила који организовано довозе бираче и да се гласање одвија без притиска и по слободној вољи бирача.

Двери на Криму

Покрет Двери саопштио је да је њихова посланица Марија Јањушевић чланица делегације из Србије која учествује у посматрачкој мисији на председничким изборима у Русији. Изборе прати и делегација Скупштине Србије. Делегацију из Србије, која ће посматрати изборни ток на Криму, предводи директорка Центра за геостратешке студије Драгана Трифковић, а у делегацији је и народни посланик са Косова и Метохије Славиша Ристић.
Posted by Драгана Трифковић on недеља 18. март 2018.
Поред тих делегација, изборе у Русији данас прати и делегација Скупштине Србије у чијем су саставу посланици Верољуб Арсић, Милован Дрецун, Владимир Ђукановић, Весна Ивковић, Данијела Стојадиновић, Александар Шешељ и Дубравко Бојић. Више о изборима у Русији погледајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Дугин о томе да ди је могуће победити Американце.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА