Најновије

ПРОГНОЗИРА ИЛИ НАЈАВЉУЈЕ? Захарченко: На територији Украјине ће се појавити још једна народна република! Ево где ће бити створена

Председник Доњецке Народне Републике Александар Захарченко извавио је да Украјину чекају велике промене на политичком плану и стварање још једне народне републике.

Захарченко (Фото: Министарство одбране ДНР)

Захарченко је рекао за медије да је врло могуће стварање Харковске Народне Републике. Он је током сусрета са студентима казао да се устаници (војска ДНР и ЛНР - прим. ред.) не боре против народа Украјине, већ против дела становника који су заражени ''вирусом нацизма и фашизма'' и додао је да међу устаницима има много људи из разних области Украјине - Херсонске, Николајевске, Харковске, Дњепропетровске, Запорошке, а такође има и бораца из Кијева, Лавова, Ужгорода и Винице. Према његовим речима, политичка ситуација у Украјини личи на ''затегнуту струну'', и као таква ће довести до стварања нових народних република. ''Нема ничега лошег у стварању те Харковске Народне Републике. Зашто нетреба ићи путем који се изградио после распада СССР када је створено мноштво различитих независних држава? Модела уствари има више него довољно'', рекао је Захарченко. Он је додао да је ДНР спремна да гради односе са Украјином без обзира на промене које се тамо дешавају. Како су се Американци заглавили у леду када су хтели да ''гађају'' Русију, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ликвидација ХНР 2014. године
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА