Најновије

ОВАКО СУ ТЕРОРИСТИ АИН ТАРМЕ НАТЕРАНИ НА ПРЕДАЈУ: 4. дивизија САА освојила неколико зграда а у једној је био терористички...

Терористи Фалак ал Рахман групе јуче су затражили преговоре о предаји у Аин Тарми у Источној Гути. Коначни договор о њиховој евакуацији требао би да буде постигнут данас, али њиховој одлуци да прекину отпор предходили су јучерашњи драматични тренутци на фронту.

Борбе у Аин Тарми (Фото: Јутјуб)

Наиме, осим што су у јучерашњим борбама успели да ослободе поље и фарме испред овог предграђа Дамаска, војници 4. дивизије САА успели су да заузму и неколико зграда у самом насељу. Међу њима ослобођена је и зграда у којој се налазио командни центар и опрема за комуникацију Фалак Ал Рахман бригаде. САА је затим уништила тунел који су терористи користили за комуникацију након чега су они схватили да је сваки даљи отпор узалудан. Правда је јуче објавила снимак уништења тунела који можете видтеи ОВДЕ. Лансирање ракете Хута на нафтну рафинерију у Саудијској Арабији погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руска војна полиција надгледа спровођење споразума са терористима у Харасти.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА