Најновије

ЛАЗАНСКИ: У Србији има издајника! Обавештајно смо избушени као ниједна земља у Европи! (ВИДЕО)

Обавештајно смо избушени као ниједна земља у Европи, ја вам кажем да има издајника, али нико неће да их процесуира, оценио је гостујући на "Н1" у емисији "Нови дан" Мирослав Лазански, војни коментатор листа Политика и народни посланик СНС.

Мирослав Лазански (Фото: Јутјуб)

Говорећи о унутрашњем дијалогу о Косову, Лазански је рекао да сви треба конструктивно да приђу том проблему, а "не да користе питање Косова за класичну поларизацију власти и опозиције".
Осврћући се на састанак председника Вучића, Федерике Могерини и Хашима Тачија у Бриселу, гост Новог дана каже да је председник упутио критику ЕУ.
- Нису само криви Албанци, председник је директно споменуо ЕУ када је рекао да су тај споразум потписали не само албанска и српска страна, већ и ЕУ - каже Лазански.
Додаје да се ЕУ све време држи као некакав неми посматрач.
- Кажу да обе стране треба да испуне све, Србија је испунила све. Приштина зна да је ЕУ другоразредни играч, а да је главни тата у Вашингтону - каже он.
Истиче да нисмо ми ти који кваримо договор, већ да је то албанска страна.
Кометаришући потенцијално чланство Србије у НАТО, као и податак да је 84 одсто грађана против тога, Лазански каже да то мора ићи на референдум, те да без реферндума не може да се догоди.
- Треба се запитати шта је данас НАТО, то је антируски савез. То није својствено српском националном духу да се сврстава у један такав савез - каже Лазански.
Додаје да не види позитивне ефекте чланства у НАТО.
- За време Варшавског пакта ниједна земља осим Совјетског Савеза није слала војнике у Авганистан. Данас све земље НАТО морају да иду у Авганистан и то плаћају њихови порески обвезници - каже Лазански.
Прочитајте ОВДЕ све о последњој понуди Запада упућеној Србији.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мирослав Лазански - Србија мора да сачува војну неутралност и врати војни рок! 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА