Најновије

ИСЛАНД СЕ ПРИДРУЖИО БОЈКОТУ: Представници острва не иду на Светско првенство у Русију

Исланд је привремено суспендовао билатералне контакте са Русијом потврђено је на званичном сајту владе, а претходно је то саопштио руски амбасадор те земље, јавља "Спутњик".

Застава Исланда (Фото Википедија)

- Данас смо причали са министром спољних послова Исланда који нас је обавестио о званичном ставу владе поводом напада на наше грађане у британском граду Солсберију који се догодио 4. марта. Док ситуација не постане јаснија, Исланд је привремено суспендовао билатерални дијалог на највишем нивоу са Русијом. Отуд и одлука да представници те земље неће учествовати у Светском купу овог лета - рекао је амбасадор Антон Васиљев и поновио да је Русија јасно објаснила свој став поводом тровања бившег двоструког агента Сергеја Скрипала и његове ћерке.

Бивши двоструки агент Сергеј Скрипал и његова ћерка Јулија отровани су 4. марта у Солсберију. Велика Британија је за напад оптужила Русију која је те тврдње оштро демантовала, подсећа "Спутњик".

Светски куп у фудбалу треба да се одржи овог лета у Русији, а Британија је већ најавила да неће учествовати. Како је Москва реаговала на протеривање својих дипломата погледајте ОВДЕ. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да ли је могуће победити американце у мрежном рату:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА