Најновије

ДА ЛИ ЋЕ ОСТАТИ ТАЈНА? Са ким Вучић није хтео да разговара после хапшења Ђурића?

Председник Србије Александар Вучић није хтео да одговори на питање новинара са ким је разговарао поводом хапшења Марка Ђурића у Косовској Митровици..

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић на конференцији за новинаре након хитне седнице Савета за националну безбедност није хтео ни да одговори на питање да ли се чуо са председником Руске Федерације Владимиром Путином.
"Лакше би ми било да вам листам листу са са ким нисам хтео да се чујем и са ким нећу да разговарам. Нешто нисам заинтересован, после свих њихових лажи", рекао је Вучић. 
Медији су убрзо након хапшења Ђурића на КиМ објавили да је Вучић телефоном разговарао са Путином, али председник Србије нити је потврдио, нити демантовао ту информацију. 
Претходно председник Вучић је разговарао са шефицом ЕУ дипломатије Федериком Могерини. 
Она је то касније потврдила на свом твитер налогу. 
Интервентна јединица косовске полиције привела је у понедељак око 17х у Косовској Митровици директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића и потом га одвела у Приштину, па на Мердаре. 
Припадници косовске полиције наоружани дугим цевима бацили су шок бомбе испред Митровачког двора у покушају да растерају Србе који им нису дозволили да уђу у просторију у којој је био заказан округли сто у оквиру унутрашњег дијалога о Косову.
Прочитајте ОВДЕ шта је Вучић све поручио Србима после хитне седнице безбедности?
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Б92/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте специјалну емисију посвећену овом догађају.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА