Најновије

"БИЗАРНО ЈЕ, НЕЋЕМО НА РУСЕ": Словенија одбија послушност!

Министар спољних послова Словеније Карл Ерјавец изјавио је да влади неће предложити примену дипломатских мера солидарности са Великом Британијом.

Словенија (Фото: Pixabay.com)

Влада би сутра требало да расправља о случају напада нервним отровом на бившег руског агента Сергеја Скрипаља у енглеском граду Солзбури,
Хина подсећа да је Словенија једна од осам чланица Европске уније које се нису одлучиле за дипломатске мере којима би изразиле солидарност са Лондоном. 
"За сада мислим да је најпре потребно рашчистити што се у Солзбурију догодило, реч је о врло нејасном и бизарном случају", казао је Ерјавец новинарима пред редовни састанак коалиције која одређује дневни ред за редовну седницу владе. 
Подсећа се да је Ерјавец већ почетком ове недеље казао да Словенија за сада не размишља о дипломатским санкцијама, односно симболичном отказивању гостопримства једном руском дипломати из амбасаде Русије у Љубљани, као и да међународна истрага тек треба да утврди шта се догодило у Солзбурију. 
Наводи се да је Ерјавец данас новинарима рекао да он лично не види разлог за такав потез и да га неће предложити, али да ће о томе бити вођена расправа, па треба да се види шта ће након ње бити закључено.
Прочитајте ОВДЕ ко је још на Балкану против протеривања руских дипломата?
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Босна и Херцеговина неће протерати руске дипломате.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА