Најновије

ДОДИК: Имаћемо свог кандидата за председника Српске!

Председник СНСД Милорад Додик рекао је ће ова странка имати свог кандидата за председника Републике Српске на предстојећим изборима, те да је о томе потребно усаглашавање са коалиционим партнерима.

Милорад Додик (Фото: Kremlin.ru)

Додик је нагласио да би у другој половини наредне седмице требало да буде организован састанак са коалиционим партнерима, те да се за то чека повратак председника Социјалистичке партије Петра Ђокића са службеног пута из Кине.
- Мислим да смо сви рано кренули у ту врсту приче. Ми желимо у оквиру патриотског блока, који ће окупити све политичке партије које то желе и које се боре за Републику Српску наспрам босанског блока који чине СДС, ПДП и НДП, водити политику договора око заједничког кандидата - рекао је Додик новинарима у Бањалуци.
Он је додао да ће већина тих партија на нивоу Републике Српске имати своје посебне листе, али да се покушава за Представнички дом парламента БиХ договорити једна листа.
- То је листа која може да обезбеди десет посланичких мандата и да са становишта одлучивања у БиХ не будемо зависни од воље Сарајева него да имамо аутентичну вољу - поручио је Додик.
Прочитајте ОВДЕ зашто је Србији циљ да Косово призна мање од сто земаља?
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик: Провокација амбасадора још једна потврда да је БиХ немогућа земља!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА