Најновије

БЕЛИ ПРЕЛОМИО! После овог изборног неуспеха донео одлуку да ли напушта политику!

У Србији су се јуче одржавали локални избори. Грађани Београда, Севојна, Аранђеловца и Бора бирали су ко ће их представљати наредне четири године. Један од београдских кандидата био је Лука Максимовић, у народу познатији као Љубиша Прелетачевић Бели. Он није прешао тражени цензус, тако да неће имати мандате у градској скупштини.

Бели Прелетачевић (Фото: Јутјуб)

У изјави за портал Србија данас открио је своја размишљања након неуспешних избора.
- Нисам разочаран. Били бисмо "баш краљеви" да смо успели да ово изведемо и да за месец дана направимо чудо, али овако смо "краљеви", што такође није лоше. Нема предаје, не излазим из политике. Па погледајте, имамо сличан број процената као толики реномирани политичари. Ово је одличан знак - у веселом тону је причао Бели.
На питање да ли је можда аукцијска продаја његовог заштитног знака у виду белог одела допринела баксузлуку, Максимовић је негативно одговорио.
- Не, не, не. Највише је непреласку цензуса допринео тај спин опозиције како смо се продали, како смо Вучићеви и слично. Изгледа да им је успело, али идемо даље. Само позитивно, и опет: нема предаје - опуштено је закључио млади политичар. Како би могла да изгледа Скупштина града Београда на основу 99% обрађеног узорка погледајте ОВДЕ.
Извор: Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лука Максимовић: Народ се пробудио
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА