Најновије

НИШТА ОД ПАРЛАМЕНТА ЗА СРС: Нисмо добили поверење иако смо водили мирољубиву кампању

Српска радикална странка сигурно у овом мандату неће бити у градском парламенту, изјавио је кандидат са градоначелника СРС Миљан Дамјановић.

Дамјановић (Фото: Јутјуб)

"Захвалан сам свим људима који су нас подржали, били све време кампање уз нас, мислим да смо водили позитивну кампању, ниједног тренутка нисмо улазили у сукобе са политичким противницима, али народ у овом тренутку није препознао нашса предложена решења", рекао је синоћ Дамјановић, и позвао се на, како је рекао, довољно добар узорак да се може саопштити да Београђани нису дали поверењу СРС-у.
"Не бих о бројкама, то је узорак који је репрезентативан, са бирачких места који су у централном делу Београда и у приградским деловима и мале су осцилације, ти проценти су до 0,1 или 0,2 одсто, а, подршка коју смо добили далеко је од тога да вам кажем "видимо се за сат времена". СРС сигурно у овом мандату неће бити у градском парлематнту", рекао је Дамјановић.
Дамјановић истиче да се СРС своје идеологије неће одрећи. "Нећемо мењати наш програм, наставићемо са полтичким деловањем. Нисмо желели то да мењамо да би се додворили бирачима зарад неког гласа, народ је ту да одлучује и ми сматрмо да је народ тај који ће одлучити када ће и да ли ће дати поверење СРС, нашем програму и идеологији. Боље бити читав живот опозиција неукаљаног образа, него један дан зарад власти живети неморално до краја живота", рекао је Дамјановић. Како би могла да изгледа Скупштина града Београда на основу 99% обрађеног узорка погледајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дуел деценије: Бошко Обрадовић и Војислав Шешељ
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА