Најновије

Јеремић тешко оптужио Вучића: Александар Вучић понудио Албанцима и југ Србије!

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио данас да је председник Србије Александар Вучић понудио размену територија и да је понудио југ Србије.

Jeремић и Вучић (Фото: Јутјуб)

Како је рекао на седници Главног одбора странке, међународна заједница то није прихватила, али није понудила ништа друго "осим да се потпише споразум којим би се Косово увело у УН".
Јеремић је одбацио критике да су кључне грешке направљене пре 10 година, већ да су грешке чињене деценијама, а да је највећа направљена 1998. и 1999. године, када је због "тадашње политике садашње власти" уследило бомбардовање и повлачење државе са КиМ.
Додао је да је Београд испунио све из Бриселског споразума, а за узврат није добио ништа, "само обећање за једну доста мршаву ацоцијацију, Заједницу српских општина, а чак ни она није спроведена".
- Након пораза владине бриселске дипломатије, долазимо у ситуацију да се преда једно - столица Косова у УН. И сада је то стављено на сто Србији кроз споразум о свеобухватној нормализацији Беогада и Приштине - рекао је Јеремић.
Он тврди да се у Србији дешава "срастање државе и организованог криминала", а да је прожимање почело на северу Косова и Метохије, "где је укинута држава, коју је заменило организовани криминал".
- Криминалци који су заменили државу на северу Косова, почели су да функционишу и у другим деловима Србије - сматра Јеремић. Шта је следећи корак Шитара и Американаца ако Вучић Косову да место у УН сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Taнјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Вуком Јеремићем.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА