Најновије

ЗАПАЉЕНИ ЉУДИ ПАДАЋЕ У ПОЖЕШКО ПОЉЕ: Тарабићи прорекли да ће се Трећи светски водити и изнад Србије

Чувени пророци из Кремна Митар и Милош Тарабић најављивали су трећи светски рат.

Илустрација (Фото: Катехон)

- Кад избије овај љути рат, тешко онијем војскама које будну узлећеле у небо, а благо онијем војницима који будну војевали по земљи и по води - рекао је Митар Тарабић, а записано је у чувеном „Креманском пророчанству“. Он је додао да Србија неће учествовати у том сукобу.
- Ми нећемо у том рату војевати, али ће се други бити преко наших глава. Видиш ли колико је ово Пожешко поље? Једнога дана биће пуно запаљених људи који ће буктати као луч и падати озго с неба - рекао је проти Захарију. Он је прорекао да ће се на небу изнад Србије борити Руси и Италијани. На питање ко ће се тући с ким, он је додао: „Побиће се страшно Руси с Талијанима“. Подсећамо да се у Италији налази НАТО база Авијано у којој се налази и америчка авијација. 
И у описима данашњег света „Креманско пророчанство“ најавило је много тога. - Што гођ се више буде знало, мање ће се људи међу собом вољети и пазити. Настаће таква омраза да ће им разна сокоћала (машине) бити преча од најближих. Човек ће више веровати своме сокоћалу него своме првом комшији - рекао је Митар Тарабић. Шта је Нострадамус рекао о Трећем светском рату сазајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Грчки монах Јосиф и Трећем светском рату.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА