Најновије

ЧИСТКА У СНС: До краја маја поједини функционери лете из странке

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић најавио је да ће до краја маја неки чланови странке и функционери који нису добро радили бити искључени из странке или смењени са позиције на којој се налазе.

Вучић (Фото: Јутјуб)

- Мора да постоји темељна анализа рада јер нису сви поднели исти терет током кампање. Сагледаћемо и учинак наших локалних функционера у општинама где нису били избори.Уколико грађани нису задовољни њиховим залагањем, ако нема резултата, мораћемо тим појединцима да се захвалимо и направимо промене. Очекујем да посао завршимо до краја маја - каже Глишић.
Он додаје да ће Извршни одбор странке спровести контролу.
- Последице су предвиђене статутом странке. За недостојне-искључење, за оне који немају резултате - смена", рекао је он и додао да то важи за све у странци, укљуцујући и оне који су на функцији министра или потпредседника странке.
Коментаришући резултате избора у Београду и то што су они показали слабост опозиције и да ли то одговара СНС, Глишић каже:
- Њихова слабост је њихов проблем, а резултат је њихове лоповске политике, нерада и штеточинског односа према Србији и нашем народу".
На питање како види могућност да градоначелник Београда постане Зоран Радојичић који није "војник странке" и да ли би то могло да изазове незадовољство у СНС, Глишић дипломатски одговара да је СНС поносна на листу "Александар Вучић- Зато што волимо Београд", којој су грађани дали, како каже, величанствено поверење.
На питање да ли је влади потребна реконструкција, он каже да је увек добро подвући црту и сагледати појединачне резултате, шта је то што је свако од чланова Владе у оквиру свог ресора урадио за Србију и грађане.
Упитан који министар из СНС не заслужује даље место у влади, он каже да ће то рећи на седници Председништва кад буде саслушао све, видео све извештаје и када буде имао све аргументе за и против. Лазански у среду предвидео све детаље напада САД на Сирију. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Не треба да се мешамо у игре великих сила
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА