Најновије

ВУЧИЋ: Немачка има другачије виђење од Србије када је реч о Косову

Треба да решавамо ствари дијалогом и са каквим год предлогом изађем бићу дочекан на нож, а за свако решење морате да победите на референдуму у својој земљи, нагласио је председник Србије Александар Вучић.

Вучић (Фото: Синхуа/Правда)

Вучић је, после разговора са премијером Баден Виртемберга Винфредом Кречманом, рекао да је планирао да своју платформу изнесе крајем априла, али да није сигуран да ће то и бити.

Урадићу то ако буде било могуће, јавну презентацију да не слаби позицију Србије, а вредно ћу радити да се приближимо компромисном решењу, рекао је Вучић.

Нисам за опстанак замрзнутог конфикта и од тога да дочекамо боља времена, дочекаћемо само лошија и не желимо да сукобе на Балкану остављамо деци, предочио је он.

Мени је циљ да грађани Србије буду задовољни и постигнемо компромисно решење, поновио је он, да грађани разумеју будућност, а да не буду понижени.

Рационално, прагматично, озбиљно, одговорно и храбро да се решење пронађе за које већ сада могу да кажем да неће бити безболно за нас Србе, нагласио је Вучић.

Нисам у стању да коментаришем чије су нечије жеље о територијама, важније ми је да данас разговарамо како ће да људи живе, а не о ономе што је било важно пре шест векова, одговорио је Вучић на питање о изјави Рамуша Харадинаја.

Немачка има другачије виђење од Србије када је реч о Косову, али волео бих да ми неко објасни како би изгледала будућност Србије без Немачке, истакао је Вучић. Погледајте ОВДЕ руске војне бродове на путу за Сирију пролазе кроз Босфор. Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Ево како је изгледао сусрет Вучића и Меркел у Берлину
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА