Најновије

СЛОБА ХТЕО ДА ЖЕНИ ЛУНУ ЧИМ СЕ РАЗВЕДЕ ОД КИЈЕ: Овај пар неће моћи да ступи у брак, ево и зашто!

За ових осам месеци колико ријалити "Задруга" траје, створено је неколико парова. Једни су опстали до данас, други нису, а све чешће се може чути да станари Беле куће разговарају о плановима за будућност, тачније о склапању бракова.

Слоба и Луна (Фото: Јутјуб)

Слоба Радановић много пута је истакао како планира да ожени своју девојку из ријалитија Луну Ђогани, чим се законски разведе од Кристине Кије Коцкар. Немања Ђерић Ђексон, који је можда и рекордер када је у питању број партнерки који је неки мушкарац имао у ријалитију, последњих недеља не крије колико је заљубљен у Андријану Радоњић, па је недавно чак рекао да ће по изласку из ријалитија отићи право у златару.

Љубав која је поред Лунине и Слобине забрањене љубави привукла највише пажње, јесте она између Јоване Томић Маторе и Сање Станковић. Ове укућанке су месецима криле да су у емотивној вези, а нажалост њихово склапање брака у Србији још увек није могуће, па ако им љубав потраје и након ријалитија, можда се одлуче за венчање у некој од земаља у којима је могуће на овакав начин озваничити геј везу.  Откривен је садржај Луниног писма, прочитајте ОВДЕ шта је у њему. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Матора и Сања у лезбо акцији
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА