Најновије

Отац јој се обесио, али оно што је уследило после шокирало је све!

За све љубитеље детективских романа, ово је прави избор. Издавачка кућа Вулкан нам представља "Уздах у тишини", дело најпознатијег двојца који већ годинама пишу сценарије и романе овог жанра.

"Уздах у тишини" (Фото-Вулкан)

Интригантно путовање у мрачне лавиринте политичке корупције, величанствен наставак серијала који руши стереотипе.
Сандра Салман је била срећна. Јездила је кроз тмину, по пљуску, на свом новом белом скутеру, и била је срећна. Онда је остала без горива, мотор се угасио, а хладноћа јој се увукла у кости: само је желела да што пре стигне кући. Али чим је отворила врата, као да се нашла у најгорој ноћној мори. Њен отац се обесио. У трену, њен дом био је пун полицајаца који су желели да брже-боље архивирају случај као самоубиство.
Једино се Оливији Ривери чини да се нешто у читавој причи не уклапа. Пре свега, Бент Салман није оставио опроштајну поруку. Осим тога, радио је у царинској управи, одакле је нестала велика количина заплењених наркотика. Можда је био умешан у крађу? Или је желео да разоткрије кривца и зато је ућуткан? Оливија не може да дозволи да сва ова питања остану без одговора. Са свих страна стижу прикривене претње, људи повезани са случајем нестају без трага и убрзо ће постати јасно да је смрт Бента Салмана само врх леденог брега који пулта по црном мору страшних спознаја.. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА