Најновије

(ИНТЕРВЈУ) КИКБОКСЕР И КАСКАДЕР СТАНКА ПЕЈОВИЋ: Грозим се насиља у породици, али закон је такав да и недужни могу да настрадају (ВИДЕО)

Гост емисије "Форум" која се реализује у сарадњи портала Правда и Народне телевизије била је Станка Пејовић, генерални секретар спортског друштва "Раднички", кикбоксер и бивша каскадерка.

Станка Пејовић (Фото: Јутјуб)

Oна у интервју говори о свим искушењима које је имала на челу СД “Раднички” и штрајку глађу којим се изборила да то најстарије спортско друштво у Србији опстане.

Kao мајка троје деце, она у емсији говори о томе како успешно радити посао и бити родитељ и жена, какав је однос према женама у спору, о насељу над женама, али и појединим женама које злоупотребаљавају законе да покажу на насиље тамо и где га нема.

- Докле год се понашаш као жртва и бићеш жртва. То је тачно. Оног тренутка када станеш, одлучиш да више нећеш бити жртва некога, карте се онда саме отварају да не будеш више у тој причи – објашњава она.

Она је рекла да се згражава од насиља у породици, али да ни све жене нису “цвећке” и да законска решења у тој области нису најбоља .

- Мислим да ће бити доста злоупотребе од стране појединих жена. Мислим да нису све жене “цвећке”. Нажалост, закон нам је такав да свако може бити у праву. Неко ко је крив може да се извуче а неко ко није крви може да настрада – каже она.

Спортско друптво Раднички постоји већ 98 година и настарије је у Србији. Станка Пејовић најављује прави спектакл за обележавање 100 година постојања СД “Раднички”, више о томе сазнајте у емисији.

O пробемима трговине децом и дечијих бракова у Србији сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда/Народна телевизија

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Владимир Јевтић о томе колико је опасно користити телефон док возите и како је беба погинула због СМС поруке.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА