Најновије

КРСТАЈИЋЕВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Саша Илић иде на Мундијал!

Капитен Партизана, ветеран Саша Илић, путоваће са репрезентацијом Србије на Светско првенство у Русију, одлучио је селектор Младен Крстајић.

Саша Илић Фото: Бета

Саша Илић, ипак, неће бити на списку од 23 фудбалера који ће бранити боје Србије, већ ће бити део експедиције, групе бивших репрезентативаца, који ће бити подршка садашњем саставу.

- Идеја селектора Младена Крстајића је да поведе двојицу-тројицу старијих играча у Русију, рецимо Сашу Илића, чије би искуство значило репрезентативцима. Наша је велика жеља да поред Дејана Станковића, Марка Пантелића, Сава Милошевића, Ненада Бјековића, уз нас буду и Владимир Југовић, Синиша Михајловић, Предраг Мијатовић, Дарко Ковачевић - открио је Горан Буњевчевић, директор репрезентације, за Курир.

Он је открио и да је већ причао са неким бившим члановима стручног штаба репрезентације, а са некима ће тек да прича, да би сазнао шта је све то било у прошлости што је спутавало тим да направи бољи резултат.

- Поједине ствари сам сазнао причајући са Илијом Петковићем, такође, разговарао сам са Александром Рогићем и од њега добио неке савете. Жеља ми је да се састанем са Радомиром Антићем, зато што само од људи са искуством можеш да сазнаш нешто за шта раније ниси ни помислио да је битно - додао је Буњевчевић.

(Извор: Информер)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА