Најновије

Без изненађења у завршном колу А групе Суперлиге

Чачани и екипа Дејана Милојевића оправдали улоге фаворита у последњим мечевима лигашког дела А групе Суперлиге.

Марко Стојадиновић и Марко Кешељ фото: Бета

Кошаркаши Борца из Чачка победили су у гостима Младост 120:66 (30:15, 28:20, 31:16, 31:15) у последњем, 10. колу Групе А Суперлиге Србије.

Утакмица у Земуну није имала такмичарски значај, пошто је Борац и пре меча остао без шансе да избори прво место у Групи А, јер је Звезда у "ФМП Арени" победила Тамиш и тако осигурала прво место, док је Младост још раније изгубила прилику да се пласира у плеј-оф Суперлиге.

Борац је од почетка меча имао контролу над утакмицом, а најзасулужнији за убедљив тријумф био је Дарко Балабан са 21 поеном и седам скокова, док је Иван Гавриловић додао 18, а Матија Поповић је убацио 14. У екипи Младости истакао се Андрија Нешовић са 16 поена, док је Вељко Бркић додао 14.

Борац је други на табели Групе А Суперлиге Србије са осам тријумфа и два пораза, док је Младост последња, шеста са једном победом из 10 утакмица.

Кошаркаши Мега Бекса победили су на свом терену екипу Златибора 96:60 (25:15, 26:32, 21:29, 24:14).

Мега је овим шестим тријумфом у Групи А потврдила треће место на табели пред плеј-оф, док је Златибор четврти са скором 4/6.

Нејфикаснији у победничком тиму био је Костја Мушиди са 27 поена, 20 је убацио Огњен Јарамаз, док је Лука Ашћерић постигао 15 поена. У редовима Златибора истакао се Драгослав Папић са 37 поена.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА