Најновије

Ђукић: Спартак је битан, али смо мислима у финалу Купа

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је данас да је битна предстојећа првенствена утакмица са Спартаком, али да је битније финале Купа Србије.

Фудбалери Партизана Фото: Бета

- Против Спартака играмо битну утакмицу, али је све усредсређено за финале јер је у Сурдулици цела сезона и сви смо концентрисани на њу - рекао је Ђукић на конференцији за новинаре.

Партизан ће у четвртак у 19.00 дочекати Спартак у последњем, 37. колу Супер лиге Србије.

Црно-бели су осигурали друго место на табели српског првенства, док је Спартак у доброј позицији да задржи треће, које сигурно доноси пласман у квалификације за Лигу Европа.

- Спартак ће бити мотивисан са жељом да задржи треће место. Ми имамо победничке амбиције јер је увек жеља Партизана да побеђује. Све говори да ћемо видети добру фудбалску представу - казао је Ђукић.

Владимир Стојковић и Марко Јанковић су се опоравили од повреда и конкурисаће за тим против Спартака, док неће бити Зорана Тошића.

Мирослав Ђукић је ипак уверен да ће Тошић бити спреман за финале Купа Србије против Младости из Лучана.

Фудбалери Партизана Владимир Стојковић, Немања Милетић и Данило Пантић нашли су се у тиму године Супер лиге, док је Светозар Марковић најбољи дебитант.

- Заиста ми је драго због тога што је велики број наших играча у тиму године. То значи да су у континуитету играли добро ове сезоне - навео је тренер Партизана.

Ђукић је говорио и о нападачу Ђорђу Ивановићу, који је у Партизан дошао управо из наредног ривала Спартака.

- Драго ми је што игра све боље, постаје онај играч што смо мислили да јесте када смо га доводили. Требало је прилагодити се на Партизан, а он је то успео добрим радом.

Када је реч о финалу Купа против Младости из Лучана које ће се играти у Сурдулици, Ђукић је казао да је сигуран да ће оно бити организовано најбоље могуће.

- Једини проблем је што имамо велики број навијача који неће моћи да додје тамо и уђе на стадион јер је капацитет 3.500 места. Штета због фудбала, али сам сигуран да ће бити врхунски организовано - казао је Ђукић.

Финале Купа Србије између Партизана и Младости играће се у среду, 23. маја од 19.00 у Сурдулици.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА