Најновије

Док се Вучић са Тачијем руковао у Софији, испред зграде стајала мајка са сликом српског војника убијеног на Кошарама (ВИДЕО/ФОТО)

Група Срба данас је одржала протест испред зграде Националне палате културе у Софији где је у том тренутку трајао самит ледера ЕУ и западног Балкана.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Срби су држали транспарент "Косово је Србија", док је поред стајала Лозана Радоичић са фотографијом сина којег су шиптарски терористи убили на Косову и Мехији код карауле Кошаре. Вест о овоме пренео је један од најтиражнијих бугарских портала news.bg.

Наиме, како је обавестио овај бугарски портал, представници иницијативе „ Нема предаје – Косово је срце Србије”, која је од током фебруара, марта и априла организовала низ протеста против давања столице шиптарским окупаторима на Космету у УН, као и Лозанка Радоичић, мајка погинулог српског војника на Кошарама су заједно са уредником портала Србин.инфо, Дејаном Петром Златановићем, појавили су се у Софији, испред зграде где се одржава поменут ЕУ самит, са јасном поруком целом свету да је Косово Србија, а да српски народ не жели да уђе у ЕУ и НАТО пакт, односно да му не треба помоћ ММФ.

Трансапарент у Софији (Фото: Србин.инфо)

Трансперантан, на коме је писало  „Косово је Србија“ је био ручно обојен, а у у његовом доњем дело су били написанаимена ЕУ, ММФ-а и НАТО-а, чији су називи били су прекорачени. Упркос јаком обезбеђењу од преко 1000 полицајаца они су успели да се пробију близу уграде и покажу свој протест.

Подсетимо, данас су се у Софији сусрели и разговарали председник Србије Александар Вучић и терориста и представник тзв. Косова Хашим Тачи. Према Вучићевим речима разговор је био кратак тј. да су разменили неколико реченица током заједничког сликања учесника самита.

Након полицијске забране Сверодитељско протеста сазнајте ОВДЕ шта најављују родитељи у суботу.

Извор: Србин.инфо/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА